KTFB invites DJ ORLANDO
maart 23, 2019

Wij kunnen nu al verklappen dat wij zaterdag 23 maart De Rustende Jager te Nieuw Vennep gaan omtoveren tot een ware danstempel! Ook zal de legendarische DJ Jean weer een optreden verzorgen. Na een drukke periode met een nieuw platencontract, het uitbrengen van zijn boek en zijn vele optredens in binnen-en buitenland, zijn wij trots dat DJ Jean tijd heeft gevonden om zijn muziek door de speakers te laten knallen bij KTFB!
Wij verheugen ons ook op de komst van Will-I-Am. Ondanks zijn drukke agenda met producties voor o.a. Ziggodome, Postcodeloterij, zijn eigen radiostation en remixen voor KTFB, is hij 23 maart weer aanwezig met zijn heerlijke sound!
Daniël Argoud was bij ons 10-jarig jubileum. Eindelijk kunnen wij deze veelzijdige DJ weer horen bij KTFB Black & White Edition in De Rustende Jager. Deze dikke line-up aan DJ’s in de house/clubzaal moeten het gaan opnemen tegen de classicszaal
waar onze resident DJ Marcel samen met de zeer gewaardeerde DJ Orlando het dak er weer af gaan draaien!!

Keep The Fire Burning is het gezelligste dansfeest van de Haarlemmermeer en omstreken voor de oudere jeugd(30+) met de lekkerste danshits van de jaren ’80-’90 tot nu. Van danceclassics tot houseclassics en van discoclassics tot house in 2 zalen!